fbpx

7 nijansi bjelji zubi u samo 14 dana

Xwhite VISIBLE

  • 56 trakica
  • Otapajuće trakice za izbjeljivanje zubi
  • 7 nijansi bjelji zubi u 14 dana
  • Uklanja mrlje od kave, vina, obojenih pića i pušenja
  • Najjednostavniji, najbezbolniji, najučinkovitiji i najsigurniji tretman izbjeljivanja zubi s kojim postižete najbolje rezultate

420,00 kn

Besplatna dostava


Što su Xwhite® VISIBLE trakice i čemu služe?

Xwhite® VISIBLE otapajuće trakice za izbjeljivanje zubi najnovija su metoda izbjeljivanja zubi. Trakice su male prozirne folije koje sadrže vodikov peroksid i koje se u dodiru sa slinom rastapaju i pretvaraju u aktivni gel, koji samim time izbjeljuje ne samo površinu zuba već i međuzubne prostore. Prilikom procesa izbjeljivanja zubi, aktivni kisik prodire u caklinu gdje se veže na spojeve pigmenata te se pomoću procesa oksidacije razlaže i tako mijenja boju zuba u svjetliju. Dosad najjednostavniji način izbjeljivanja zubi i potpuno siguran za zube i zubnu caklinu.

Xwhite® VISIBLE trakice za izbjeljivanje zubi imaju okus mentola, a razvijene su od strane britanskih stomatologa.


Mnogo je situacija u kojima OSMIJEH treba pokazati zube, a Xwhite® VISIBLE će vam omogućiti da to činite briljantno.

Naruči


Sadržaj pakiranja (tretmana)

Xwhite® VISIBLE otapajuće trakice za izbjeljivanje zubi dolaze u pakiranju od 56 trakica, u kutiji, zajedno s uputama za primjenu, dostatno za jedan tretman izbjeljivanja.

Naruči


Način upotrebe

Trakice se nanose na zube 14 dana, 2 x dnevno po 20 minuta. Zbog boljeg učinka savjetujemo nanošenje 2 puta za redom na večer, a mogu se aplicirati i 28 dana 1 x dnevno. Rezultati su vidljivi već nakon 4-8 aplikacija, a za najbolje rezultate završite cijeli tretman. Ovisno o postignutoj bjelini zubi, tretman se može ponoviti.

1. korak

Izvadite trakicu iz njenog pojedinačnog pakiranja. Navlažite zube jezikom i nanesite po jednu trakicu na gornje i na donje zube izbjegavajući desni.

2. korak

Preklopite višak trakica iza zubi. Trakica će se držati na površini zuba.

3. korak

Pričekajte da se trakice otope (otprilike 20 minuta) te nakon toga isperite usta vodom kako bi uklonili ostatak gela za izbjeljivanje.


Naši proizvodi

Za izbjeljivanje

56 trakica / besplatna dostava

420,00 kn

Naruči

Saznaj više

Za održavanje

12 trakica / besplatna dostava

180,00 kn

Naruči

Saznaj više

Za održavanje

20 trakica / besplatna dostava

250,00 kn

Naruči

Saznaj više


Komentari korisnika

Nisam ni bila svjesna koliko je pretjerivanje s kavama i cigaretama požutilo moje zube s godinama. Na žalost, naviku sam zadržala, ali s xWhite trakicama za izbjeljivanje zubi već drugi put u dvije godine vraćam na početno stanje - tj. puno puno bjelije zube 🙂


Suprug i ja smo zajedno počeli korisiti xWhite trakice i rezultati su vrh! Prijatelji su nas isto tako pitali gdje ih mogu nabaviti i sada i oni koriste. Odlična je stvar što je ovo bezbolno, ne zahtjeva vrijeme i možete ih nositi u bilo kojem trentuku. Čak i prije sastanka, kao ja 🙂


Svi koji me znaju upoznati su mojom opsesijom za bijelim zubima. Ipak, zubi su nešto što prvo primjetiš na osobi kada se nasmije ili progovori. Nedavno sam naišao na xWhite reklamu na Instagramu i odlučio probati. Bio sam malo skeptičan u početku, no sada kada vidim rezultate preporučam svima. Doslovno sam koristio trakice 20 minuta dnevno kroz dva tjedna i svoje zube bezbolno izbjelio.


Napomene

Važno! Ne perite zube prije, niti odmah nakon upotrebe trakica. Ako ste zube oprali pričekajte barem 30 minuta. Nakon izbjeljivanja zubi, kako ne bi došlo do kontra učinka, nije preporučeno konzumiranje hrane, obojenih i gaziranih pića (kava, crveno vino), kao ni cigareta.

Trakice za izbjeljivanje će izbijeliti samo prirodne zube. Neće izbijeliti krunice, ljuskice, ispune ili proteze. Nije namjenjeno trudnicama i dojiljama.