fbpx

Proizvodi

Xwhite® VISIBLE otapajuće trakice za izbjeljivanje zubi

Xwhite® VISIBLE otapajuće trakice za izbjeljivanje zubi najnovija su metoda izbjeljivanja zubi. Trakice su male, prozirne folije koje sadrže vodikov peroksid i koje se u dodiru sa slinom rastapaju i pretvaraju u aktivni gel, koji samim time izbjeljuje ne samo površinu zuba već i međuzubne prostore. Prilikom procesa izbjeljivanja zubi, aktivni kisik prodire u caklinu gdje se veže na spojeve pigmenata te se pomoću procesa oksidacije razlaže i tako mijenja boju zuba u svjetliju. Dosad najjednostavniji način izbjeljivanja zubi i potpuno siguran za zube i zubnu caklinu.

Xwhite® VISIBLE trakice za izbjeljivanje zubi imaju okus mentola, a razvijene su od strane britanskih stomatologa.

Kompletno rješenje u izbjeljivanju zubi!

 • Rezultati su vidljivi već nakon 4 dana
 • Svaka trakica ima točno istu količinu gela koju trebaju zubi kako bi rezultati izbjeljivanja bili savršeni i ujednačeni
 • Trakice se oblikuju prema obliku zubi što ih čini udobnim za nošenje, a ujedno i najjednostavnijim tretmanom za izbjeljivanje zubi
 • Patentirana formula koristi najsigurnije sastojke kako bi pomogla zadržati zube zdravima i bijelima

Jednostavno, učinkovito i sigurno izbjeljivanje!

Trakice sadrže optimalnu količinu gela čime se dobiva jednostavno, sigurno i učinkovito sredstvo za izbjeljivanje zubi.

Uz jedinstvenu i blagu formulu za izbjeljivanje ograničava se osjetljivost zubi, te se održava sigurnost cakline što omogućava sigurne rezultate u izbjeljivanju zubi uz primjenu trakica samo 20 minuta dnevno.

 • Sigurnost cakline
 • Tehnologija koja onemogućava klizanje trakica
 • Patentirana formula za bolje izbjeljivanje zubi
 • Razvili i formulirali  stomatolozi

Upute za korištenje:

Trakice se nanose na zube 14 dana 2 x dnevno, po 20 minuta, a mogu se aplicirati i 28 dana 1 X dnevno.

1.Korak– Izvadite trakicu iz njenog pojedinačnog pakiranja.Navlažite zube jezikom. Nakon toga nanesite po jednu trakicu na gornje i na donje zube, izbjegavajući desni.

2.Korak– Preklopite višak trakica iza zubi. Trakica će se držati na površini zuba.

3. Korak– Pričekajte da se trakice otope (otprilike 20 minuta) te nakon toga isperite usta vodom kako bi uklonili ostatak gela za izbjeljivanje.

Važno! Ne perite zube prije, ni odmah nakon upotrebe trakica. Ukoliko ste zube oprali pričekajte barem 30 minuta. Nakon izbjeljivanja zubi, kako ne bi došlo do kontra učinka, nije preporučeno konzumiranje hrane, obojenih i gaziranih pića (kava, crveno vino), kao ni cigareta.

 

Održavanje vašeg blistavog osmijeha

Kao i sa svakim tretmanom izbjeljivanja zubi morat ćete ponoviti postupak izbjeljivanja nakon određenog perioda. Preporučeni period ponavljanja je između 3-12 mjeseci, ovisno o tretmanu.

Za održavanje vašeg bijelog osmjeha predlažemo koristiti 10-20 Xwhite®VISIBLE single sacheta (svaki dan, 5-10 dana zaredom) svakih nekoliko mjeseci nakon što postignete željenu bjelinu zubi, odnosno ovisno o tretmanu koji ste koristili.

Koji je najbolji način za izbjeljivanje zubi?

Želite li najjednostavniji, najbezbolniji, najučinkovitiji i najsigurniji tretman koji će dati najbolje rezultate – trakice za izbjeljivanje zubi Vaš su najbolji izbor.

Trakice za izbjeljivanje su jednostavne za korištenje, a uz to nude najugodniji tretman u izbjeljivanju zubi koji se trenutno nalazi na tržištu.
Proizvod je razvijen od strane vodećih UK stomatologa te se koristi diljem svijeta.

10 prednosti Xwhite® trakica za izbjeljivanje zubi

 1. Najisplativiji oblik za izbjeljivanje zubi.
 2. Ugodan oblik izbjeljivanja – osobito korisno za osobe s osjetljivim refleksom.
 3. Sigurne – optimalna količina gela za izbjeljivanje već se nalazi u svakoj od trakica. Time se štiti korisnika od nanošenja prevelike količine gela za izbjeljivanje koja dovodi do osjetljivosti.
 4. Bez nereda – trakice su lako primjenjive uz minimalan nered.
 5. Izbjeljivanje u pokretu – trakice se mogu koristiti bilo gdje, pa tako i na putu.
 6. Izvrsne za održavanje – možete koristiti dvije ili tri trakice na mjesečnoj bazi kako bi pojačali svoj bijeli osmijeh.
 7. Jednostavna i brza upotreba.
 8. Non-slip tehnologija omogućava da trakice ostanu na mjestu.
 9. Razvijene od strane vodećih UK stomatologa, napredna formula koja koristi najsigurnije sastojke za izbjeljivanje kako bi pomogla održati zube zdravima i bijelima.
 10. Rezultati vidljivi nakon samo 4-8 aplikacija.

 • 20 minuta dnevno
 • patentirana formula
 • sigurne za caklinu
 • no-slip tehnologija