123456

Xwhite®VISIBLE profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi

56 trakica

VIDLJIVO BJELIJI ZUBI

Xwhite® VISIBLE otapajuće trakice su male, prozirne folije koje sadrže vodikov peroksid i koje se u dodiru sa slinom rastapaju i pretvaraju u aktivni gel, koji samim time izbjeljuje ne samo površinu zuba već i međuzubne prostore. Prilikom procesa izbjeljivanja zubi, aktivni kisik prodire u caklinu gdje se veže na spojeve pigmenata te se pomoću procesa oksidacije razlaže i tako mijenja boju zuba u svjetliju. Dosad najjednostavniji način izbjeljivanja zubi i potpuno siguran za zube i zubnu caklinu.

Xwhite® VISIBLE trakice za izbjeljivanje zubi imaju okus mentola, a razvili su ih britanski stomatolozi.

Patentirana formula omogućuje brzo i učinkovito izbjeljivanje sa istim učinkom kao i profesionalni tretman kod stomatologa.

Upotreba

Trakice se nanose na zube 14 dana, 2 x dnevno, po 20 minuta. Zbog boljeg učinka savjetujemo nanošenje 2 puta za redom na večer, a mogu se aplicirati i 28 dana 1 X dnevno.

Rezultati su vidljivi već nakon 4-8 aplikacija, a za najbolje rezultate završite cijeli tretman. Ovisno o postignutoj bjelini zubi, tretman se može ponoviti.

Važno!

Ne perite zube prije, ni odmah nakon upotrebe trakica. Ukoliko ste zube oprali pričekajte barem 30 minuta. Nakon izbjeljivanja zubi, kako ne bi došlo do kontra učinka, nije preporučeno konzumiranje hrane, obojenih i gaziranih pića (kava, crveno vino), kao ni cigareta.

Dobro za znati

patentirana formula, potpuno sigurne za caklinu i zubno meso, najjednostavniji način izbjeljivanja, ne izazivaju osjetljivost i potpuno su bezbolne, nisu testirane na životinjama, ne sadrže gluten, ne sadrže šećer, vegan.

420,00 kn

Kako koristiti trakice?

1. Korak – Izvadite trakicu iz njenog pojedinačnog pakiranja.Navlažite zube jezikom. Nakon toga nanesite po jednu trakicu na gornje i na donje zube, izbjegavajući desni.

2. Korak – Preklopite višak trakica iza zubi. Trakica će se držati na površini zuba.

3. Korak – Pričekajte da se trakice otope (otprilike 20 minuta) te nakon toga isperite usta vodom kako bi uklonili ostatak gela za izbjeljivanje.

previous arrow
next arrow
Slider
Košarica Proizvod uklonjen Undo
  • Nema proizvoda u košarici