Prijavi se na Xwhite newsletter i ostvari 15% popusta na prvu kupnju.

Xwhite

Profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi

Najčešća pitanja

Koji se aktivan sastojak nalazi na trakici Xwhite® za izbjeljivanje i da li je on siguran?

Aktivni sastojak koji se nalazi na trakici za izbjeljivanje je vodikov peroksid koji je siguran za zube te se koristi diljem svijeta od strane stomatologa.

Hoće li trakice utjecati na umjetne zube?

Trakice za izbjeljivanje će izbijeliti samo prirodne zube. Neće izbijeliti krunice, ljuskice, ispune ili proteze. Izbjegavati korištenje na klimavim zubima ili privremenim ispunima i ortodontskim pomagalima. Za bilo kakve nejasnoće konzultirajte svog stomatologa.

Kada ću vidjeti rezultate?

Rezultati su vidljivi već nakon 4-8 aplikacija, a za najbolje rezultate završite cijeli tretman. Ovisno o postignutoj bjelini zubi, tretman se može ponoviti.

Mogu li trakice za izbjeljivanje biti u kontaktu s desnima?

Da, ali takav kontakt treba svesti na minimum kako bi se izbjegle iritacije desni.

Da li perem zube prije ili nakon upotrebe trakica?

Ne perite zube prije ni odmah nakon upotrebe trakica. Ukoliko ste zube oprali pričekajte barem 30 minuta. Nakon izbjeljivanja isperite usta vodom kako bi uklonili ostatak gela za izbjeljivanje.

Nakon izbjeljivanja mi se pojavljuju bijele mrlje trebam li biti zabrinut?

Ne, bijele mrlje su privremene te nisu štetne i nestat će u roku od 24 sata.

Mogu li normalno gutati slinu prilikom korištenja Xwhite® trakica?

Možete. Potpuno je normalno gutati slinu prilikom korištenja Xwhite® trakica.

Što ako dođe do preosjetljivosti zuba ili iritacije desni?

Nije neobično da doživite osjetljivost zuba ili iritaciju desni prilikom nošenja trakica. To je privremeno i nije štetno. Za ublažavanje simptoma i smanjenje osjetljivosti zubi i desni povećati razmak između korištenja trakica. Ako se problem ne riješi prekinite s korištenjem i konzultirajte se s vašim stomatologom.

Mogu li trakice za izbjeljivanje koristiti svi?

Trakice mogu koristiti osobe starije od 16 godina.  Iako  trakice za izbjeljivanje zubi nemaju štetan učinak na ljudsko tijelo, upotreba se ne savjetuje trudnicama, djeci mlađima od 16 godina i osobama koje su osjetljive na peroksid. Osobama koje imaju zube osjetljive na razne kiseline, topline, hladnoću savjetujemo da se prije upotrebe trakica posavjetuju sa svojim stomatologom.

Koliko dugo će rezultati biti vidljivi?

Rezultati ovise o mnogim faktorima kao što su osobne higijenske navike,  prehrambene navike  itd. Kako bi osigurali što dulje rezultate savjetujemo da izbjegavate korištenje cigareta, konzumiranje hrane i pića koja imaju jaku boju (npr. crveno vino, kava). Za održavanje vašeg bijelog osmjeha predlažemo koristiti 10-20 Xwhite®VISIBLE single sacheta (svaki dan, 5-10 dana zaredom) nakon što postignete željenu bjelinu zubi, odnosno ovisno o tretmanu koji ste koristili.

© 2021 Audacis d.o.o. Sva prava pridržana.

Košarica
  • Košarica prazna